Wijnhuis Heemstede

Heemstede

Echte passie voor wijn, vind je bij Wijnhuis Heemstede. De slijterij ligt op de grens van Heemstede-Aerdenhout en verwelkomt dagelijks wijnliefhebbers uit de hele regio. Iedereen die op zoek is naar professioneel en persoonlijk wijnadvies, is bij Wijnhuis Heemstede aan het juiste adres.

Divers en uitgebreid

Wijnhuis Heemstede werd in 2005 opgericht door Maarten de Koning. Zijn passie voor het vak zie je terug in de winkel, overal waar je kijkt zie je namelijk tientallen flessen uit alle windstreken. Met een bijzonder aanbod van klassieke wijnen uit Frankrijk, Spanje en Italië. Ook verkopen ze unieke wijnsoorten uit Zuid-Afrika, Chili, Argentinië en Nieuw-Zeeland.

Het bedrijf werkt samen met meer dan 25 leveranciers om hun assortiment divers te houden. Het assortiment is erg uitgebreid, klanten kunnen kiezen uit meer dan 300 verschillende soorten wijn, gin en whisky. Er is dus altijd

Online én offline sterk

Sinds 2015 hebben Maarten en zijn broer Joren naast de winkel ook een webshop. Maarten vertelt dat de webshop en de winkel eerst twee verschillende werelden waren. De voorraad van de winkel liep niet gelijk met de webshop, dus klanten bestelden online producten die eigenlijk niet meer op voorraad waren.

Met de automatische synchronisatie van Lightspeed Omnichannel was het probleem vrijwel onmiddellijk opgelost. Als de voorraad op is, kan ik het product gewoon uitzetten. Het uitgeschakelde product wordt dan niet meer weergeven in de webshop. En zodra de voorraad weer aangevuld is, zet ik het product weer aan.
Maarten de Koning - Oprichter Wijnhuis Heemstede

Persoonlijke service

Klanten die graag eerst even willen proeven of nieuwe wijnen willen ontdekken, kunnen een proeverij aanvragen. Sinds 2005 organiseert Wijnhuis Heemstede proeverijen op maat, waarbij veel aandacht wordt geschonken aan de wensen van de klant. Voor zowel grote als kleine groepen, in de winkel of op een andere locatie. Maarten heeft grote plannen, en wilt dé wijnspeciaalzaak worden van de regio worden door professioneel wijnadvies te vertrekken en elke klant een super ervaring te bieden.

Ik wil ervoor zorgen dat klanten zowel in de winkel als de webshop een geweldige service krijgen, en ik geloof dat Lightspeed ons daar zeker bij kan helpen.
Maarten de Koning - Oprichter Wijnhuis Heemstede

Ook online én offline verkopen?

Dé oplossing voor succesvolle ondernemingen.