Hoe runt u een restaurant op het hoogste niveau? Exclusieve tips van experts uit de gastronomie

Til uw restaurant naar het hoogste gastronomische niveau. Lees deze gids vol exclusieve tips van top chefs en de directeur van de Michelin Gids.

Guide
Vul uw volledige naam in.
Vul een geldige bedrijfsnaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Kies de categorie die het beste bij uw onderneming past
Kies een optie

Door het indienen van dit formulier, ga je akkoord met de
algemene voorwaarden en het gebruik van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid .

Deze gids helpt u bij het optimaliseren van elk aspect van uw restaurantmanagement – van gastervaring tot het opmaken en op niveau thuisbezorgen van gerechten – en zo de beste versie van uw restaurant neer te zetten.

De gids bevat onder andere advies en inzicht van uitzonderlijke chef koks, zoals:

Frédéric Chabbert, chef van het Antwerpse restaurant Dôme
Benoît Neusy, chef van sterrenrestaurant L’Impératif
Marcelo Ballardin, chef van het sterrenrestaurant Oak in Gent
Sam Van Houcke, gekozen tot ‘Ster van de Belgische keuken’ in 2018

En een exclusief interview met Werner Loens, hoofdinspecteur van de Michelin Gids Benelux.