Hoe runt u een restaurant op het hoogste niveau? Exclusieve tips van experts uit de gastronomie

Til uw restaurant naar het hoogste gastronomische niveau. Lees deze gids vol exclusieve tips van top chefs en de directeur van de Michelin Gids.

Hoe runt u een restaurant op het hoogste niveau? Exclusieve tips van experts uit de gastronomie
Guide
Vul uw volledige naam in.
Vul een geldige bedrijfsnaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.

Deze gids helpt u bij het optimaliseren van elk aspect van uw restaurantmanagement – van gastervaring tot het opmaken van gerechten – en zo de beste versie van uw restaurant neer te zetten.

De gids bevat onder andere advies en inzicht van uitzonderlijke chef koks, zoals:

Frédéric Chabbert, chef van het Antwerpse restaurant Dôme
Benoît Neusy, chef van sterrenrestaurant L’Impératif
Marcelo Ballardin, chef van het sterrenrestaurant Oak in Gent
Sam Van Houcke, gekozen tot ‘Ster van de Belgische keuken’ in 2018

En een exclusief interview met Werner Loens, directeur van de Michelin Gids Benelux.