Powered by Lightspeed since 2018

1898 The Post

1898 The Post is gevestigd in één van de meest iconische gebouwen in Gent: het oude postgebouw, waaraan het hotel ook zijn naam te danken heeft. 1898 is namelijk het jaar waarin het bouwplan gefinaliseerd werd. Het hotel maakt deel uit van de internationale Zannier Hotel groep, waar de gastbeleving centraal staat.

Horecazaak

Hotel

Locatie

Gent

De gastervaring staat centraal.

1898 The Post bevat 37 kamers, een vergaderzaal en The Cobbler, de cocktailbar van het hotel. Wat het hotel, en alle Zannier hotels, uniek maakt is het design. In The Post is dat een 1920 geïnspireerd design, wat past bij de geschiedenis van het gebouw. Bij Zannier hotels staan de ervaring en beleving van de gast centraal, wat in elk detail te merken is.

The Cobbler.

Food & beverage genereert in hotels een groot deel van de omzet, wat ervoor zorgt dat dit een belangrijk element is van het hotel. 70% van de gasten in The Cobbler zijn geen hotelgasten, wat het een perfect opportuniteit maakt om ook voor niet-gasten een unieke ervaring te creëren, en zo mond-tot-mond reclame te stimuleren.

Consistentie op elk vlak.

Bij Zannier Hotels draait het allemaal om een bepaalde standaard aan te houden, op elk vlak. Volgens Sven is dit dag in dag uit de grootste uitdaging. Consistentie op vlak van service en kwaliteit is belangrijk omdat gasten zo op elk moment van elke dag dezelfde ervaring krijgen. Technologie speelt hier ook een rol in. In een hotel zoals The Post moeten de gasten technologie niet kunnen waarnemen, maar moet het wel helpen een betere gastervaring te bieden.

"Lightspeed is een perfect voorbeeld van hoe technologie kan helpen met de snelheid van orders opnemen, verwerken en naar de gasten brengen. Die efficiëntie is gewoon heel belangrijk. Wat ook belangrijk is bij een kassasysteem is een stukje service, dus als er iets is wordt er onmiddellijk ingesprongen door Lightspeed wat belangrijk is voor ons."

Sven Steijvers - General Manager

Het kassasysteem voor hotelrestaurants.