Brabohoeve - Powered by Lightspeed since 2016

Brabohoeve

Na jarenlange ervaring in toprestaurants, namen jonge ondernemers Christophe Balthazar en Gregory Van Der Brempt in 2015 de Brabohoeve onder hun vleugels. Ze transformeerden de authentieke dorpskroeg in een moderne brasserie. De Brabohoeve is nu dé plek voor een uitgebreide lunch, cocktail of diner.

Type onderneming

Restaurant

Producten

Lightspeed Restaurant

Integraties

Resengo

Locatie

Schilde

Bijzonderheden

Gault & Millau Brasserie van het jaar 2018

Bekroond als Beste Brasserie.

Na zeven jaar te hebben gewerkt in Hof Van Cleve***, besloot Christophe Balthazar zijn eigen restaurant te openen, samen met Gregory Van Der Brempt. De Brabohoeve, een bestaand restaurant, werd volledig opgeknapt en omgetoverd in een moderne brasserie waar gasten terecht kunnen voor zowel een cocktail in de zomerbar als een uitgebreid diner in het restaurant of op het terras. Amper zeven maanden na de opening werd Brabohoeve verkozen tot de Beste Brasserie van 2018 door Gault & Millau.

Vaste waardes, vaste gasten.

Bij de Brabohoeve staat kwaliteit voorop. De kwaliteit van de producten, de service en de gehele gastervaring zijn enorm belangrijk en er wordt voor gezorgd dat dit elke dag, tijdens elke shift op hetzelfde niveau is. Nieuwe teamleden worden zo goed mogelijk opgeleid zodat ze al snel kunnen meedraaien op hetzelfde niveau.

Een waterdicht systeem.

Bij service op topniveau hoort ook een systeem dat de drukte aankan, flexibel werkt en genoeg data-inzichten biedt voor analyse. In de zomer worden de gasten zowel in het restaurant als op het terras en in de zomerbar bediend. Met Lightspeed kan het vloerplan volledig naar eigen wens worden ingedeeld. Daarnaast is elke medewerker op de hoogte van nieuwe bestellingen, verschuivingen van tafels en andere veranderingen doordat alle iPads met elkaar communiceren via de cloud.

"Lightspeed is een programma dat verder denkt, en dat het u ook echt gemakkelijker maakt. Zeker op drukke zomerdagen. Je rapporten kan je per maand, per week, per dag of zelfs per uur bekijken. Het is eigenlijk een waterdicht systeem."

Christophe Balthazar - Zaakvoerder Brabohoeve

Het kassasysteem voor topservice.