The Avocado Show powered by Lightspeed since 2017

The Avocado Show

Het eerste avocado restaurant ter wereld opende in 2017 de deuren in Amsterdam, en ging - nog voor de opening - wereldwijd viraal. Met vier restaurants in Amsterdam, twee in Brussel, en één in London, Madrid en Parijs is het concept van Ron Simpson en Julien Zaal snel uitgegroeid tot een internationaal fenomeen.

Type onderneming

Restaurant

Producten

Lightspeed Restaurant
Lightspeed Delivery

Locatie

Brussel, Amsterdam

Pretty Healthy Food.

De idee was riskant, maar Ron Simpson en Julien Zaal deden het: een mono-concept-restaurant rond één ingrediënt - de avocado. Hier steelt deze vrucht echt de show op de borden van de gasten. Met de hulp van topchef Jaimie van Heije heeft The Avocado Show een menu met gezonde en esthetische gerechten ontwikkeld. Het concept is zo populair dat het restaurant nog dagelijks helemaal vol zit. Het geheim? Een geweldige sfeer, lekkere gerechten en mooi design.

De avocado verovert de wereld.

Gezien het succes in Nederland zou het jammer zijn om dit originele concept niet aan de rest van de wereld voor te stellen. De Avocado Show wil zich vestigen in alle grote steden van Europa en vervolgens in de rest van de wereld. De beste manier om dit te doen is om het concept te franchisen.

De kracht van technologie en data.

Lightspeed Restaurant-functies zoals iPad-tafelbediening, personeelsbeheer en menu aanpassing zorgen ervoor dat The Avocado Show de procession efficiënter kan maken en alles optimaal kan beheren. Bovendien bieden de rapporten een uitstekend inzicht in de beste en slechtste prestaties, waardoor ze snel beslissingen kunnen nemen over verbeteringen aan het menu.

Het kassasysteem voor quick-service restaurants