The Avocado Show | Brussel & Amsterdam

Het eerste avocado restaurant ter wereld opende de deuren op 17 maart 2017 in Amsterdam. The Avocado Show ging wereldwijd viraal. Met twee restaurants in Amsterdam en een derde in Brussel, is het concept van Ron Simpson en Julien Zaal een fenomeen dat klaar staat om de wereld te veroveren. Ontdek hoe Lightspeed het restaurantbeheer helpt optimaliseren.

Pretty Healthy Food

De idee was riskant, maar Ron Simpson en Julien Zaal deden het: een mono-concept-restaurant rond één ingrediënt - de avocado. Hier steelt deze vrucht echt de show op de borden van de gasten. Met de hulp van topchef Jaimie van Heije heeft The Avocado Show een ongelooflijk menu met gezonde en esthetische gerechten ontwikkeld - Pretty Healthy Food. Burgers, poké bowls of pancakes, hier is alles Instagrammable én lekker. Het concept is zo populair dat het restaurant nog dagelijks helemaal vol zit. Het geheim? Een geweldige sfeer, lekkere gerechten en mooi design.

De aankondiging van de komst van het restaurant ging wereldwijd viraal en moesten we dus eerder dan verwacht openen. Het is gewoon al sinds de eerste dag waanzin.
Ron Simpson - Mede-eigenaar The Avocado Show

De avocado verovert de wereld

Gezien het succes in Nederland zou het jammer zijn om dit originele concept niet aan de rest van de wereld voor te stellen. De Avocado Show wil zich vestigen in alle grote steden van Europa en vervolgens in de rest van de wereld. De beste manier om dit te doen is om het concept te franchisen.

We ontvingen al vóór de opening 75 franchise aanvragen. Te bizar voor woorden! Daarom hebben we besloten om vanaf het begin het concept als internationaal franchise-concept neer te zetten. Het heeft ons meer dan een jaar gekost om het concept te definiëren, maar toen verkochten we onze eerste franchise in Brussel.
Ron Simpson - Mede-eigenaar The Avocado Show

De kracht van technologie en data

Lightspeed Restaurant-functies zoals iPad-tafelbediening, personeelsbeheer en menu aanpassing zorgen ervoor dat The Avocado Show de procession efficiënter kan maken en alles optimaal kan beheren. Bovendien bieden de rapporten een uitstekend inzicht in de beste en slechtste prestaties, waardoor ze snel beslissingen kunnen nemen over verbeteringen aan het menu.

Wat ontzettend helpt bij het ontwerpen van menu's zijn nauwkeurige cijfers en gedetailleerdere percentages. De waarde van data hangt er af van hoe je het analyseert, en Lightspeed geeft ons alle informatie die we nodig hebben.
Ron Simpson - Mede-eigenaar The Avocado Show

Het kassasysteem voor restaurants.