Shaw.clothing powered by Lightspeed since 2018

Shaw.clothing

Jill Shaw, singer-songwriter en modeontwerpster, ging een exclusieve samenwerking aan met Lightspeed en mocht een maand lang haar eigen Pop-Up store runnen. Ze bracht haar online merk offline en creëerde haar eigen wereld. Klanten konden haar nieuwste collectie shoppen op de Lombardenvest in Antwerpen.

Type onderneming

Pop-up store

Producten

Lightspeed Retail
Lightspeed eCom

Locatie

Antwerpen

Bijzonderheden

Shaw.clothing runt nu op Lightspeed eCom

For the night talk & the beach walk.

De 23-jarige e-commerce onderneemster begon een jaar geleden haar succes online op Shaw.clothing en kreeg in oktober 2018 de unieke kans om een maand lang haar SHAW pop-up te runnen. Jill Shaw’s grootste passie is muziek, maar ze kreeg ook interesse in fashion design toen ze veel positieve reacties kreeg op haar stijl. Jill’s collecties zijn geïnspireerd op muziek, de beach en surf vibes, “For the night talk and the beach walk,” zoals ze het zelf omschrijft.

Real life feedback.

Een groot verschil tussen een webshop runnen en een fysieke winkel is dat de klanten directe feedback kunnen geven, face-to-face. Jill had bijvoorbeeld reversible kimono’s die binnen enkele dagen allemaal verkocht waren. Als beginnend ondernemer is het altijd aftasten van wat de klanten wel of niet aanspreekt. Een Pop-Up is de ultieme manier om je producten te “testen” bij een nieuw publiek.

Van eCom naar Omnichannel.

Van webshop naar fysieke retail eng? Met het juiste systeem en goede support is het easy peasy! Met de naadloze koppeling tussen eCommerce en Retail, is Lightspeed Omnichannel de ideale oplossing voor online ondernemers die hun merk ook offline willen testen.

"De samenwerking met Lightspeed is voor mij een ongelofelijk coole opportuniteit om mensen mijn merk te kunnen laten beleven in real life. Dankzij Lightspeed kunnen mijn klanten nu mijn collectie aanraken en proberen. Een online shop laat het deels nog over aan onze fantasie, maar in mijn eigen pop-up kan ik de complete lifestyle achter SHAW in het echt uitwerken."

Jill Shaw - SHAW.Clothing

Van eCommerce naar Omnichannel met Lightspeed.