Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Retail

Krijg toegang tot meer data voor minder geld met Analytics Core

Krijg toegang tot meer data voor minder geld met Analytics Core

Lightspeed helpt retailers graag bij het aanpassen aan het constant veranderende klantgedrag. We hebben hard gewerkt aan een nieuwe versie van ons Analytics product: Analytics Core. Hiermee kunnen retailers op basis van data de juiste beslissingen voor hun onderneming nemen.

Door COVID-19 is alles veranderd en retailers hebben een manier nodig om inzichten te krijgen in die nieuwe realiteit. Veranderend klantgedrag wordt niet alleen gemeten op basis van onderbuikgevoel of het verleden: met Analytics Core kunnen ze uitgebreide analyses verzamelen voor minder geld, zodat ze snel inzicht krijgen in wat hun onderneming nodig heeft. 

 

Uitgebreide en bruikbare inzichten

Toegang tot data is cruciaal voor het runnen van een onderneming, maar retailers hebben vaak  weinig tijd over om zich te verdiepen in complexe en geavanceerde analyticsplatformen. In plaats daarvan hebben ze rapporten en data nodig die snel toegankelijk en betaalbaar zijn. Eenvoudige rapporten zijn niet voldoende; de gegeven inzichten moeten verder gaan dan het controleren van de totale verkoop aan het eind van de dag. 

Dit is waar Analytics Core goed van pas komt: het biedt uitgebreide rapporten en data die in één oogopslag te zien zijn, zonder veel geld te kosten. Met Analytics Core krijgen retailers toegang tot de volgende data: 

  • Verkoopdata: meet snel de resultaten van nieuwe verkooptactieken, zoals contactloos ophalen of nieuwe eCommerce campagnes, om betere beslissingen te kunnen nemen.
    Voorbeeldrapport: Sales year over year (verkoop van jaar tot jaar). Vergelijk de verkoopcijfers met voorgaande jaren.|
    Voorbeeldrapport: Commonly bought together (vaak samen gekocht). Ontdek welke producten vaak samen gebundeld worden en waar korting op kunt geven.
  • Voorraadrapporten: krijg een beter beeld van de omzet en kosten van uw huidige voorraad en optimaliseer uw inkoop.
    Voorbeeldrapport: Dusty inventory (stoffige voorraad). Zie direct welke voorraad slecht verkoopt en op welke artikelen u beter korting kunt geven.
  • Werknemersrapporten: bekijk of werknemers hun doelen behalen en op welk gebied ze nog meer training nodig hebben.

Analytics Core meet niet alleen de data in de winkel, het geeft ook een overzicht over de prestaties van de hele onderneming — online én offline.

 

Meet vol vertrouwen uw succes met Lightspeed 

Hoewel niemand op dit moment weet wat de toekomst ons zal brengen, zorgt toegankelijke data ervoor dat retailers zich snel kunnen aanpassen en hun aanpak kunnen optimaliseren. 

Wilt u weten hoe Analytics Core u kan helpen om meer inzicht te krijgen in uw onderneming en klanten, neem dan gerust contact met ons op

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates