Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

eCommerce voor Restaurants: breid uw restaurant uit naar online met Lightspeed

eCommerce voor Restaurants: breid uw restaurant uit naar online met Lightspeed

Bij Lightspeed denken we mee over de veranderende behoeften van onze klanten. Om u als horeca-ondernemer te helpen bij het toevoegen van nieuwe omzetstromen, lanceren we het eCommerce thema ‘Bon Appetit‘. 

Horeca-ondernemingen met maar één inkomstenbron zijn in de afgelopen periode kwetsbaar gebleken voor plotselinge veranderingen in de markt. Veel restaurants bieden nu bezorgmaaltijden en afhalen aan, maar er zijn meer mogelijkheden. Minder traditionele inkomstenbronnen, zoals de verkoop van maaltijdpakketten, merchandise en online verkopen, zijn dit jaar in populariteit gestegen. 

 

Bereid u voor op de toekomst van de horeca met eCommerce

eCommerce biedt op zowel de lange als de korte termijn voordelen voor de horeca. Een online omzetkanaal kan u als ondernemer helpen uw cashflow te behouden, terwijl u alles in uw zaak in goede banen leidt. Daarnaast helpt Bon Appetit u bij het bouwen aan uw merk en kunt u uw gasten sneller online bereiken. 

Met het Bon Appetit eCommerce thema kunt u:

  • Een nieuw omzetkanaal opzetten
  • Inspelen op de behoeften van verschillende gasten
  • Laten zien wat uw zaak uniek maakt

Nieuw omzetkanaal opzetten

eCommerce blijft groeien — in 2020 verwacht Ecommerce Europe en EuroCommerce een groei van 12,7% in de Europese markt. U kunt nu meeliften op deze groei door gebruik te maken van het e-Commerce thema. Het is speciaal ontworpen om aan te sluiten bij de behoeften van horeca-ondernemers.

Door het openen van een webshop creëert u een nieuw omzetkanaal waarmee u bijvoorbeeld merchandise, kookboeken, maaltijdpakketten voor thuis of favoriete ingrediënten kunt verkopen. Zo komt uw merk tot bij uw gasten thuis. 

Speel in op de behoeften van verschillende gasten

Met Bon Appetit kunt u eenvoudig je website koppelen aan een reserveringstool, Lightspeed Order Anywhere en bezorgplatformen, zoals UberEats en Deliveroo. Zo krijgen gasten op verschillende manieren toegang tot wat jij als restaurant te bieden hebt. 

Via je website kun je jouw service uitbreiden naar online en gasten eenvoudig op voorhand laten bestellen, hun eten direct bij hen thuis bezorgen of ze een reservering laten maken.

Laat zien wat uw zaak uniek maakt.

Met een professionele en op maat gemaakte eCommerce website kunt u uw merk goed presenteren. Door uw Instagram-feed te integreren op uw website, biedt u zowel een esthetische als informatieve omgeving voor uw bezoekers. Zo kunt u een compleet beeld schetsen van uw zaak en alles wat het te bieden heeft, van uw meest recente menu tot uw laatste merchandise. 

 

Bied nieuwe inkomstenstromen aan met Lightspeed

Lightspeed is een ervaren eCommerce aanbieder. We kunnen dan ook niet wachten om horecazaken een manier te bieden om hun onderneming snel en moeiteloos online te krijgen met het Bon Appetit thema. Als u interesse heeft om uw horecazaak online uit te breiden en nieuwe inkomstenstromen te creëren met eCommerce neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Sales & Marketing