Integreer direct met alle maaltijdbezorgers

Lightspeed Delivery powered by Deliverect

Eén plek voor alle onderdelen van uw onderneming

Eén plek voor alle onderdelen van uw onderneming

Zowel uw gewone bestellingen als online bestellingen komen in uw Lightspeed kassasysteem binnen. U moet nooit meer handmatig orders overtypen en al uw administratie blijft op één plek. Zo wordt het eindelijk makkelijk om maaltijdbezorging aan te bieden.

Bespaar tijd én geld

Bespaar tijd én geld

Vaak is een extra medewerker nodig om de binnenkomende bestellingen te verwerken en de orders aan het einde van de dag over te typen naar het kassasysteem. Dat is niet alleen duur maar ook inefficiënt en foutgevoelig. Maak een einde aan fouten en begin efficiënt te werken.

Alles wat u moet weten over maaltijdbezorging

Alles wat u moet weten over maaltijdbezorging

Waar moet u aan denken op moment dat u begint met maaltijdbezorging? Wij hebben de belangrijkste tips in een handige cheat sheet voor u samengevat.

BAVET

"De koppeling is operationeel zeer efficiënt en voorkomt fouten in bestellingen doordat het personeel niet meer alles handmatig moet overtypen. Daarnaast zijn we zeer tevreden met de customer service!"

Lucy Chang

"Deze integratie helpt ons onze virtuele handelingen beter te beheren, geeft ons de kans om onze zaken te doen groeien en biedt meer inzichten in onze bezorg-activiteiten."

Leer meer over Lightspeed Delivery

Praat met een expert

Vul uw volledige naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Moet bestaan uit minimaal 10 tekens.
Vul een geldige bedrijfsnaam in.
Kies de categorie die het beste bij uw onderneming past