Otomat powered by Lightspeed since 2015

Otomat

Otomat is het eerste restaurant dat echte Belgische pizza's serveert, gemaakt met Duvel gist dat bij het bierbrouwen wordt gebruikt. Na het grote succes van Otomat in Antwerpen, werden al snel vier andere locaties geopend. Dit unieke concept slaat duidelijk aan bij de Belgische pizza-liefhebbers!

Otomat

Type onderneming

Restaurant

Producten

Lightspeed Restaurant

Locatie

5 vestigingen in België

Een uniek concept

Otomat is een uniek hospitality concept, opgericht door vijf compagnons met een passie voor gastvrijheid. De pizza’s worden midden op tafel gezet zodat er gedeeld kan worden. En proeven is hier nogal de moeite waard. Pizza met witloof & ham of de pizza vol au vent. Klassieke Belgische gerechten maar dan op een pizza. In het deeg, welke overigens door de wereldkampioen pizza bakken is ontwikkeld, is ook Belgisch bier verwerkt. Kwaliteit is het allerbelangrijkste, dat merk je hier heel snel.

De witte kassa van Lightspeed

Voordat hij voor Lightspeed koos, had hij op aanraden van Lightspeed andere restaurants bezocht die Lightspeed al gebruikten. Zo kon hij informeren over de stabiliteit van het systeem, en andere zaken die voor hem belangrijk zijn. De blackbox is volgens hem een positieve ontwikkeling, omdat het betekent dat de sector geprofessionaliseerd wordt en daar kan de consument alleen van profiteren.

De eenvoud van het systeem

Wat Bernard meteen aansprak was de eenvoud van het systeem. Voor andere kassasystemen moest hij zijn nieuwe medewerkers soms 1 à 2 dagen opleiden, terwijl dat bij Lightspeed één of twee uur duurt voordat iedereen ermee overweg kan. Het is een intuitief en stabiel, en dat is wat een kassasysteem moet zijn volgens Bernard.

Ook gebruikmaken van een iPad kassasyteem?

Dé kassa voor succesvolle horeca ondernemingen.

Ontdek meer Lightspeed klanten

Bavet is één van de meest succesvolle fast-casual concepten in België van de afgelopen jaren. Op slechts drie jaar tijd heeft oprichter Peter Van...

Balls & Glory - het gehaktballen concept van Wim Ballieu - begon in 2012 als pop-up concept in Gent, en werd al snel uitgerold naar Antwerpen,...

Het eerste avocado restaurant ter wereld opende in 2017 de deuren in Amsterdam, en ging - nog voor de opening - wereldwijd viraal. Met drie...

De naam Umamido betekent “the way of the savory”. Sinds 2013 is dit ook de missie van oprichter Guy Quirynen: ramen zo smakelijk mogelijk...