Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

De 8 beste brunch spots in Antwerpen

De 8 beste brunch spots in Antwerpen

Brunch is een concept dat pas in de afgelopen 10 jaar een ware boom heeft meegemaakt. Vooral onder millennials is het een ware sociale aangelegenheid om te gaan brunchen op zaterdag of zondag. Als leeftijdsgroep die het meeste buiten de deur ontbijt en bruncht, zijn millennials de voortrekkers van de brunch trend.

Volgens een onderzoek van OpenTable, zijn ontbijt-en brunch reserveringen in het Verenigd Koninkrijk meer dan verdubbeld in de afgelopen twee jaar. Ook in Antwerpen openen er steeds meer brunch plekjes. Wij zetten de beste brunch spots in Antwerpen op een rijtje, die tevens ook gebruik maken van Lightspeed Restaurant om de beste brunch service te creëren voor hun gasten.

Butchers Coffee

Butchers Coffee is nog maar net twee jaar in the running, en serveert maar sinds een jaar naar koffie ook brunch, maar behoort nu al tot één van de beste brunch spots in Antwerpen. Het menu is klein, maar alle klassiekers staan er op: eggs benedict, fluffy pancakes, avocado toast & co.

➝ Kasteelstraat 57 – 2000 Antwerpen

De 8 beste brunch spots in Antwerpen

Hümm

Voor een hartige lunch kan u terecht bij Hümm. Deze hummusbar serveert alle mogelijke soorten hummus, met verschillende twists. Denk aan een broodje hummus met pulled pork, of halloumi en avocado. Een keer wat anders dan de klassieke eggs benedict!

➝ Kronenburgstraat 90 – 2000 Antwerpen

Barchel

Deze brunchplek is ook al enkele jaren dé brunch hotspot van ‘t stad. Prachtig interieur, en minstens even mooie en smakelijke gerechten. Barchel zat steevast helemaal vol met brunch lovers, en daarom openden Charlotte en Ellen een tweede locatie. Nu kunnen ook de bewoners van Antwerpen Zuid ook van de bekende flatbread avocado genieten.

➝ Van Breestraat 6, 2018 Antwerpen | Jos Smolderenstraat 15 – 2000 Antwerpen

De 8 beste brunch spots in Antwerpen

Cuisinette Domestic

Het kleine zusje van sterrenrestaurant Dôme is een soort hybride tussen een bakkerij, afternoon tea room en brunch spot. Het brunch-menu bevat tartines van vers zuurdesembrood, croissants, slow-pressed sapjes en lekkere koffie. En voor de zoetekauw zijn er de meest verse gebakjes! Een verborgen parel op gebied van brunch spots!

➝ Lange Gasthuisstraat 5 – 2000 Antwerpen

Cafématic

De ideale manier om een dagje shoppen te beginnen, is met een ontbijtje bij Cafématic. Alles wordt hier ter plekke gemaakt, van de limonade tot de confituur. De Cafématic bestseller is het bananenbrood, die moet iedereen geproefd hebben!

➝ Vleminckveld 4 – 2000 Antwerpen

Divers

De liefhebbers van een gezond superfood ontbijtje kunnen terecht bij Divers. U kiest hier uit tientallen verschillende soorten smoothies, smoothie bowls, sapjes en warme boosting dranken. Alles is 100% vegan, zonder toegevoegde suikers, kleur- en smaakstoffen. De ultieme manier om uw dag goed te beginnen!  

➝ Volkstraat 9 – 2000 Antwerpen

Bistro Theo

Gelegen in de modebuurt van Antwerpen, is Theo de ideale plek om neer te strijken voor een goede brunch en people watching. Bij Theo vindt u alle goede Belgische brunch klassiekers: croque monsieur, speigelei, croissant, broodje preparé… en vergeet niet alle heerlijk versgemaakte taarten.

➝ Nationalestraat 33 – 2000 Antwerpen

U Antwerp

Wie houdt er niet van een lekker uitgebreidt hotel ontbijt? Bij U Hotel kunt u ook als niet-gast bij het ontbijt aanschuiven. Dit is ongetwijfeld ook de mooiste plek om te brunchen, met uitzicht op ‘t Eilandje, de haven en het MAS. Kies voor één van de twee ontbijtformules en geniet van een uitgebreid ontbijt!

➝ Nassaustraat 42 – 2000 Antwerpen

Geïnspireerd? Probeer vanaf vandaag 14 gratis ons kassasysteem

Lightspeed Restaurant

 

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates