Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

3 redenen waarom u Horeca Expo 2021 niet mag missen

3 redenen waarom u Horeca Expo 2021 niet mag missen

Eindelijk is het terug zover. Na twee jaar zonder beurzen vindt de Horeca Expo opnieuw plaats in Gent. Van zondag 21 november tot en met woensdag 25 november presenteren meer dan 470 exposanten de crème de la crème van alles wat de food- en non-food horecasector te bieden hebben. 

Horecaprofessonials kunnen vijf dagen lang in de hallen van Flanders Expo de nieuwste horeca trends, producten en diensten ontdekken. Het 32-jarige evenement is zonder twijfel hét horeca-festijn van het jaar en een absolute must voor elke horecaondernemer om te bezoeken. Waarom zou u nog twijfelen om te gaan? Wij geven u alvast drie redenen waarom dit evenement niet te missen valt.

Bekijk de aftermovie van de 2019 editie om te zien wat u dit jaar kan verwachten: 

 

3 redenen om naar de Horeca Expo 21 te gaan

1. Technologie is koning

De coronacrisis heeft voor een heuse identiteitscrisis in de horecasector gezorgd. Zaken werden verplicht zichzelf opnieuw uit te vinden doordat het normale consumptiegedrag volledig veranderde. Digitale oplossingen, bezorg- en afhaalopties, en voedsel- en drankautomaten hebben sindsdien een permanente plek veroverd in de sector. Daarom ligt de focus van de Horeca Expo dit jaar op technologie. 

Hal 4 heet daarom de Technology Hub, een interactieve zone waar dagelijks workshops, infosessies en lezingen worden gegeven over innovatieve, digitale systemen en oplossingen die u kunnen helpen uw zaak te optimaliseren en uw klantenbestand uit te breiden. Ook Lightspeed organiseert elke dag een infosessie over één van haar producten. Ontdek hier het volledige programma van de Technology Hub.

Wilt u uw horecazaak alvast voorbereiden op de feestdagen?

In onze gratis webinar voor de feestdagen leert u alles over het verhogen van uw omzet, het verminderen van afval, het ontwikkelen van een feestdagenmenu en het bevorderen van loyaliteit en retentie. Bent u er ook bij?

2. Restaurant of food retail? Maak kennis met de eetwinkel

De tijd van afgelijnde concepten is voorbij: moderne tijden (en problemen) vereisen moderne oplossingen, en veel restaurants, bars en koffiezaken hebben zich laten inspireren door het retail concept. 

Daarom focust Horeca Expo dit jaar niet alleen op klassieke horeca-concepten, maar ook op eetwinkels, one-stop-shop zaken waar klanten terecht kunnen voor boodschappen én ter plaatse maaltijden kunnen consumeren. Horeca-uitbaters die op zoek zijn naar oplossingen om het retailaspect van hun zaak te verbeteren, kunnen met een gerust hart naar Horeca Expo komen: de expo heeft naast talrijke keukenmateriaal- en meubelexposanten ook een ruim aanbod aan technologische, decoratieve en verpakkingsoplossingen.

3. Lightspeed op Horeca Expo 2021

Last, but not least: natuurlijk is Lightspeed ook van de partij. Zoals altijd kunt u ons terugvinden aan Stand 1212 in Hal 1. Wat kunt u allemaal op onze stand verwachten?

  • Praat met onze experts. Of u simpelweg meer informatie wilt over de diverse mogelijkheden van ons kassasysteem of een bestaande klant bent, onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.
  • Exclusieve promo: Kom naar onze stand en ontdek onze exclusieve promo voor de Horeca Expo 2021.
  • Lightspeed Payments: Maak kennis met Lightspeed Payments, de volgende stap in het digitaliseren van uw horecazaak.. Maak de betaalervaring van uw gasten nog aangenamer door snel en eenvoudig betalingen te verwerken – rechtstreeks vanuit uw kassasysteem. Zo kunnen uw gasten betalen hoe zij willen (digitaal of contactloos met kaart) en voorkomt u handmatige fouten. Wilt u meer inzicht in uw betalingen? Dat kan via de overzichtelijke rapportages. U verkoopt, wij regelen de rest. Nieuwsgierig? Praat met één van onze Lightspeed experts op Horeca Expo!
  • Lightspeed Delivery: sinds de opkomst van UberEats, TakeAway en Deliveroo – en vooral ook sinds Corona toesloeg – is take away een onmiskenbaar deel van het nieuwe normaal geworden. Bestellen is het nieuwe dineren. Bereik meer gasten dan ooit tevoren door naadloos Lightspeed Delivery te integreren in uw Lightspeed kassasysteem. Synchroniseer uw menu met de grootste maaltijdbezorgplatformen, ontvang en bekijk al uw bestellingen op één scherm en bepaal zelf uw bezorggebied. Het was nog nooit zo makkelijk om uw gasten thuis te bedienen.

Opgelet: om binnen te mogen op Horeca Expo heeft u naast uw identiteitsbewijs en ticket ook een geldig Covid Safe Ticket nodig.

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates