Manage uw onderneming tijdens COVID-19

Manage uw onderneming tijdens COVID-19

Het is geen nieuws dat de wereld zich momenteel in onzekere tijden bevindt. Bedrijven wereldwijd hebben moeite met het controleren van de impact van COVID-19.

De afgelopen 15 jaar hebben we samen met onze partners, retailers en restaurants een weg gevonden in alsmaar veranderende industrieën, constant groeiend in het proces. We zijn niet van plan om nu anders te handelen. Onafhankelijke ondernemers zijn essentieel om steden draaiende te houden en we geloven dat er nog steeds manieren zijn waarop we ons aan kunnen passen aan de veranderende omstandigheden – zelfs nu fysieke bijeenkomsten in openbare ruimtes beperkt mogelijk zijn. 

Om u in deze moeilijke tijden te ondersteunen, werken we onze bronnen en blog regelmatig bij. Daarnaast hebben we een speciale COVID-19 pagina gelanceerd, waarop u de laatste overheidsmaatregelen voor ondernemingen kunt vinden, evenals tips om uw bedrijf draaiende te houden of om de tijd optimaal te benutten terwijl uw onderneming gesloten is.

We horen ook graag van u. Hoe heeft het Coronavirus uw onderneming beïnvloed? Heeft u een creatieve manier gevonden om deze crisis de baas te zijn? Door samen te werken kunnen we retailers en restaurateurs over de hele wereld helpen om de huidige uitdagingen het hoofd te blijven bieden.

Klik hier om uw verhaal te delen 

We zijn er voor u. Zoals we de afgelopen 15 jaar hebben gedaan, zullen we ons samen blijven ontwikkelen en aanpassen – zelfs in deze uitzonderlijke tijden. 

Blijf ons volgen voor meer bronnen, tips en tools.