Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Retail

10x shoppen in Antwerpen | De beste adresjes

10x shoppen in Antwerpen | De beste adresjes

Antwerpen staat al sinds jaar en dag bekend als modestad. Antwerpen heeft namelijk voor elk soort shopper wat wils: van de grote ketens, tot luxemerken, tot boutique- en conceptstores. Kortom, shopping liefhebbers van over heel de wereld kunnen hier hun hart ophalen. Vergeet de Meir, als u een beetje verder zoekt heeft Antwerpen zo veel verborgen parels te bieden! 

DAMOY

DAMOY is een begrip in de modewereld, zelfs ver buiten de grenzen van Antwerpen. Florence richtte samen met haar partner deze succesvolle multibrandstore en showroom op, waar u verschillende merken (waaronder Florence’s eigen merk La Collection) kan vinden die allemaal de onmiskenbare DAMOY-stijl vertegenwoordigen (prachtige kwalitatieve stoffen, neutrale kleuren en soepel-vallende designs).

Steenhouwersvest 46

MOOY

MOOY is een mierzoete hotspot, in elke betekenis van het woord! Bij binnenkomst in deze beautystore/health café bevindt u zich meteen op een roze wolk. Alles draait hier om innerlijke en uiterlijke schoonheid. In het beauty-gedeelte vindt u organic, vegan en cruelty-free beautyproducten en make-up, terwijl u in het café gedeelte terecht kunt voor gezonde (en prachtig-uitziende) huisgemaakte gerechten en drankjes!

Lombardenvest 19

Baby Beluga

Deze luxe-boetiek verkoopt prachtige internationale (én Belgische) merken die u niet zomaar overal vindt: Agolde, Sea Me Happy, Baum Und Pferdgarten, Les Coyotes De Paris, Stine Goya, noem maar op! Perfect voor de shopper die op zoek is naar unieke stukken. Verwacht hoge kwaliteit, veel kleur en één op één stylingadvies. Gegarandeerd succes!

Volkstraat 1-3

Foto: Cityzine

I.Ma.Gi.N. Jewels

I.Ma.Gi.N Jewels werd in 2013 opgericht door powerkoppel Margaux Spruyt en Gilles Van Gestel. Door hun jarenlange ervaring, enerzijds als goudsmid en anderzijds als diamantslijper en gemmologist, bouwden Margaux en Gilles een merk geïnspireerd door het vakmanschap van traditionele juwelen, in een moderne setting. Bij I.Ma.Gi.N kan u terecht voor verfijnde en betaalbare juwelen. 

Steenhouwersvest 11

Lockwood & Avenue

Op 21-jarige leeftijd stond pro-skater Sven Aerts als een van de beste Belgische skaters voor een keuze: ofwel een pro-skate carrière bouwen, ofwel een skateshop opzetten. Hij koos voor het tweede, en dat bleek zeker de juiste keuze te zijn. Lockwood behoort intussen tot de top skate shops in Europa, en ook de sister-store Avenue staat bekend als dé plek voor exclusieve sneakers. 

IJzerenwaag 3-5

Lewis & Melly

Louis (24) en Melanie (22) – broer en zus – lanceerden hun merk vier jaar geleden vanuit hun living, met homeparties onder vrienden waar ze hun eigen ontworpen kleding verkochten. Een deel van de collectie bestond uit sweaters met pailletten die meteen een hit waren, wat voor een enorme Instagram following zorgde. Nu zijn er drie Lewis & Melly stores én een webshop, waar jonge meiden terecht kunnen voor kleurrijke, exclusieve maar betaalbare items. 

Gierstraat 2

Espoo

Op zoek naar deco-inspiratie of een mooi cadeau? Bij Espoo bent u aan het juiste adres. Deze designshop brengt het beste Scandinavische design naar Antwerpen, in een groot pand op de iconische Kloosterstraat. Wel een design liefhebber maar geen expert? Bij Espoo lab kunt u terecht voor persoonlijke tips tot totaalinrichtingen. 

Kloosterstraat 75/77

Café Costume

Op zoek naar een op maat gemaakt kostuum dat als gegoten zit? Dan bent u bij Café Costume op het juiste adres. Dit familie-gerund bedrijf maakt al sinds 2006 maatpakken, en produceert 4.000 maatpakken per jaar, die in zeven boetieks verkocht worden. Alle pakken worden met materialen en in fabrieken van The Makers gemaakt, het moederbedrijf. Zo worden de prijzen laag gehouden en kunnen klanten voor minder dan €500 al een maatpak kopen.  

Emiel Banningstraat 11

Twïnfever

Voor high-end vrouwen- en mannen collecties kan iedereen z’n hart ophalen bij multibrandstore Twïnfever. Tweelingzussen Ester en Hadassa DeKoning besloten, bij een gebrek aan unieke winkelervaringen in Antwerpen, hun eigen shop te openen. Hier staat uitstekende service en persoonlijke begeleiding centraal. Klanten kunnen zelfs terecht bij de in-store bar voor een koffie of aperitief. Enkele merken die u in de rekken kan vinden bij Twïnfever zijn MSGM, Sportmax, Alexa Chung en Adidas by Stella McCartney

Steenhouwersvest 8

Foto: b-bis.be

YAY

Als u bij YAY binnenloopt, krijgt u onmiddellijk een glimlach op uw gezicht. Bent u op zoek naar unieke feestartikelen, kleurrijke ballonnen, kid-proof cadeaus, papierwaren of Instagrammable event-styling? Bij YAY bent u aan het juiste adres. Eigenaars Floris en Fabienne zoeken over heel de wereld naar de meest unieke items, en zorgen ervoor dat ze deze bij YAY kunnen aanbieden. Bij YAY shoppen is altijd een feest!

Riemstraat 13

Ontdek alle shop-adressen op de Google Map hieronder en bewaar de link voor uw volgende bezoek aan deze Vlaamse hoofdstad!

Op zoek naar de beste brunchspots in Antwerpen?

Neem een shop-pauze bij één van deze plekjes

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates