Met miljoenen webshops op het internet is het voor online retailers soms lastig om zich te onderscheiden. Een Over ons-pagina kan het...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.
Uitgelicht artikel
BAVET heeft geen introductie nodig. Op minder dan acht jaar is het razend populaire spaghetticoncept uitgegroeid tot een waar spaghetticoncern....
Meest gelezen
Nieuwe horecatechnologieën, TikTok-trends die elkaar in rap tempo afwisselen, wispelturig consumentengedrag: horeca trends lijken...
Btw is een gevoelig gegeven in de horeca en valt niet perse onder de meest favoriete gespreksonderwerpen van horecaondernemers. Niet...
Kleine ondernemingen vormen de ruggengraat van de economie: eind 2023 telde België ruim 1,2 miljoen zelfstandigen en ruim 227,000...
Wanneer vraag je als ondernemer een zakelijk voorschot (ook wel Merchant Cash Advance, of “MCA”) aan, en hoe doe je dat? Eén van...
Recente artikelen
In 2012 waren supply chain optimalisatie en enterprise resource planning niet echt zaken waar veel horecaondernemers van wakker lagen....
Het is waarschijnlijk niet het meest in het oog springende gedeelte van je winkel en je klanten zullen er niet komen, maar je magazijn...
De horecasector is nog niet helemaal bekend met de term menu engineering. Voor veel horecaondernemers is een menukaart bijgevolg niets...
Twijfelende klanten zijn een bekend fenomeen voor elke verkoopmedewerker, en vooral in winkels waar consumenten grote aankopen doen,...
Het is tegenwoordig bijna onmogelijk om een succesvolle winkel te runnen zonder ook een webshop te hebben. En een duidelijk en up-to-date...
Als je op deze pagina bent beland, ben je ongetwijfeld op zoek naar een zo helder mogelijk overzicht van alles wat er te weten valt...
De dag van de liefde komt eraan. Ook dit jaar verwachten (online) retailers wereldwijd weer een flinke extra omzet voor Valentijnsdag....
E-commerce heeft de afgelopen jaren een razendsnelle groei doorgemaakt. Onderzoek van BeCommerce wees uit dat er op één jaar tijd...
Ik was iets meer dan vier jaar eigenaar van mijn café voordat ik besloot het te verkopen. Toen ik ons café samen met mijn vrouw opende,...
Horeca software en technologie zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit moderne cafés, bars, bistro’s, restaurants en hotels....
Streepjescodes – iedereen herkent ze, maar wat zit er achter de verschillende streep- en cijfercombinaties? Meer dan je denkt. Voor...
Aan het begin van mijn horecacarrière plantte ik mijn naam in een hokje neer op een losse bladzijde in een harde kaft waar op de zijkant...
Een recent opiniestuk over de problematiek rond no-shows werd op horecaplatform Fooding door meer dan honderd horecaondernemers ondertekend,...
Kosten zijn het minst leuke onderwerp in de horeca. Waarom? Het zijn er veel en ze wegen stevig door om de omzet. De fluctuerende markt...
Vaak bestellen gasten hun favoriete cocktail, ook al staat die mogelijk niet op de menukaart. Veel cocktails worden populair omdat...
Het bestellen via een QR-code in de horeca is sinds de pandemie bezig aan een snelle opmars. Nu restaurants terug open zijn, lijkt...
De digital customer journey, of de weg die klanten afleggen voordat ze op het knopje “aanschaffen” klikken, is langer dan je misschien...
De term foodcost zou op de radar van elke horecaondernemer moeten staan. Foodcost is een cruciaal gegeven om een beeld te krijgen van...
Voor zowel ervaren als nieuwe bakkers kan het berekenen van de foodcost van brood- en deegwaren een uitdaging zijn. Je moet namelijk...
Wat is een restaurant plattegrond, en hoe begin je aan de indeling van jouw toekomstige horecazaak? Als je al een horecapand op het...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.