Voorwaarden: WK 2018 Promo

Speciale WK Aanbieding
Als nieuwe Lightspeed Restaurant klant ontvangt u bij het afsluiten van een abonnement voor de duur van minimaal één jaar:

  • Een Rode Duivels voetbalshirt (zelf uit te kiezen op de partnersite)
  • De Self-Order Menu-app kosteloos voor de initiële duur van het contract, voor maximaal 5 tafels (waarde van €9 per maand per tafel)
  • Een waardebon ter waarde van €500 als de Rode Duivels het WK 2018 winnen!

Hoe werkt het?

Abonneer u op Lightspeed Restaurant voor de duur van minimaal 1 jaar tussen 1 mei en 28 juni 2018. Geef bij het aangaan van uw abonnement expliciet aan dat u gebruik wil maken van de speciale WK aanbieding. U ontvangt dan direct een kortingscode om het t shirt te bestellen en de korting op de Self-Order Menu-app wordt automatisch toegepast.

Algemene voorwaarden

Deze aanbieding geldt voor klanten die namens een juridische entiteit gevestigd zijn in België en in de periode 1 mei 2018 tot en met 28 juni 2018 een dienstenovereenkomst van ten minste 12 maanden met Lightspeed voor Lightspeed Restaurant aangaan .

Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Deze aanbieding geldt uitsluitend voor nieuwe klanten die in het afgelopen jaar geen abonnement op Lightspeed Restaurant hebben gehad.

Indien een klant meer dan één abonnement op Lightspeed Restaurant afsluit krijgt deze per afgesloten abonnement een voetbalshirt en een gratis abonnement op de Self-Order Menu-app voor de initiële duur van het abonnement. Bij verlenging van het abonnement geldt niet langer de korting op de Self-Order Menu-app.

De waardebon van EUR 500 betreft een prepaid VISA kaart en wordt slechts eenmalig per klant verstrekt, ongeacht het aantal afgesloten abonnementen, als het nationale voetbalteam van België het WK 2018 wint. De klant dient zelf uiterlijk op 31 juli 2018 schriftelijk een aanvraag voor de waardebon bij Lightspeed in te dienen.

De klant is uitsluitend gerechtigd op de hierin beschreven aanbieding indien het volledige aan Lightspeed verschuldigde abonnement-bedrag is betaald.

Door deel te nemen aan deze aanbieding, vrijwaar je Lightspeed van iedere aansprakelijkheid of schade die uit de deelname kunnen ontstaan of uit de aanvaarding, het gebruik, misbruik van beloningen bereikt door middel van dit programma.

Lightspeed behoudt het recht, naar eigen en absolute discretie, om klanten te weigeren; en de aanbieding aan te passen, op te schorten of te annuleren, met of zonder kennisgeving.