Het bestellen via een QR-code in de horeca is sinds de pandemie bezig aan een snelle opmars. Nu restaurants terug open zijn, lijkt...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.
Uitgelicht artikel
De term foodcost zou op de radar van elke horeca-ondernemer moeten staan. Foodcost is een cruciaal gegeven om een beeld te krijgen...
Meest gelezen
Btw is een gevoelig gegeven in de horeca en valt niet perse onder de meest favoriete gespreksonderwerpen van horeca-ondernemers. Niet...
De afgelopen jaren heeft de foodtruck in rap tempo aan populariteit gewonnen. Het concept heeft in de jaren 2013 en 2014 een enorme...
Ondertussen is het vijf jaar geleden dat het geregistreerd kassasysteem (GKS) het licht zag, beter bekend als de “witte kassa”....
Het is zover, je gaat je eigen horecazaak beginnen. En dat kost geld. Hopen geld. De opstartkosten van een restaurant zijn breed en...
Recente artikelen
Op 7 november vond de jaarlijkse presentatie van de Gault&Millau gids plaats. De 20ste editie van de gerenommeerde gids bevat meer...
De digital customer journey, of de weg die klanten afleggen voordat ze op het knopje “aanschaffen” klikken, is langer dan je misschien...
Ben jij al begonnen met het plannen van je marketingstrategie voor de feestdagen? Nu is een goed moment, want veel consumenten beginnen...
Voor zowel ervaren als nieuwe bakkers kan het berekenen van de foodcost van brood- en deegwaren een uitdaging zijn. Je moet namelijk...
Wat is een restaurant plattegrond, en hoe begin je aan de indeling van jouw toekomstige horecazaak? Als je al een horecapand op het...
Voor veel webshops zijn de feestdagen de meest winstgevende periode van het jaar. Winkels beginnen bovendien steeds vroeger met aanbiedingen...
Krijg jij ook spontaan tegenzin als je denkt aan inventariseren? Veel winkeliers stellen de stocktelling liever uit. Waarom? Omdat...
Na september gaat het snel: de blaadjes vallen van de bomen, de Black Friday-gekte breekt uit, november vliegt voorbij, en staan ze...
Tom Sas is een horeca fenomeen. Over een carrière van 25 jaar klom hij als twintiger op van zaalverantwoordelijke in La Rocca naar...
Droom jij ook van een eigen horecazaak? Verstaanbaar. Je eigen baas zijn én bovendien dagelijks gasten plezieren met lekker eten en...
‘Amerikaanse toestanden’ of niet, Black Friday is inmiddels een traditie. Eind november gaat ook België massaal op koopjesjacht...
Social media marketing is ideaal om jouw webshop en merk te promoten, je klanten bij je merk te betrekken en brand loyalty te creëren....
Het vinden, huren of kopen van een ruimte voor je restaurant of horecapand zonder plan is alsof je de Makro binnenloopt zonder boodschappenlijstje....
Vandaag zijn er evenveel barista’s als koffiebars. Maar wat is een barista eigenlijk? Voordat je er één aanneemt, moet je weten...
De Frequently Asked Questions (FAQ-pagina): is het een onmisbare vraagbaak of een verplicht nummer? In welke sector je ook actief...
Het toverwoord om je klanten over te halen? Korting natuurlijk! Ben je op zoek naar nieuwe klanten, of wil je graag dat jouw klanten...
Bevoorradingsketen en supply chain zijn misschien niet de meest sexy termen die bij het beheren en runnen van een restaurant komen...
De infrastructuur voor fietsers wordt er steeds beter op. Steden evolueren steeds meer richting duurzamer verkeer en transport, en...
Aandacht besteden aan het ontwerp van je menukaart is belangrijker dan je denkt. Een inspirerende menukaart maken kan jouw restaurant...
Makkelijker gezegd dan gedaan, natuurlijk, net zoals het kiezen van een naam voor een kindje dat nog geboren moet worden: soms duurt...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.