BAVET heeft geen introductie nodig. Op minder dan acht jaar is het razend populaire spaghetticoncept uitgegroeid tot een waar spaghetticoncern....
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Restaurant
“Ja, allo” – was ook exact wat ik zei toen ik voor de eerste keer YALO binnenstapte. Het urban boutique hotel gaf in 2021 eindelijk...
Het bepalen van de prijzen op je menukaart is cruciaal voor een gezonde winstmarge, voldoende omzet en – uiteindelijk – een winstgevende...
Eén van de eerste vragen die het merendeel aan startende horecaondernemers zich vandaag stelt, is: moet ik een witte kassa aanschaffen...
Franchisenemer worden is een interessante optie voor ondernemers die liever op de succesformule van een bestaande horecazaak springen...
Wanneer je een succesvolle en winstgevende horecazaak runt en wilt uitbreiden, kun je overwegen om franchisegever te worden. Een restaurant...
Personeelskosten zijn peperduur in de horeca, en een grote kostenpost voor elke horecazaak. Naargelang de omvang van je team kunnen...
Op maandag 28 februari werden de felbegeerde Michelin-sterren voor 2024 uitgereikt. Tijdens de jaarlijkse ceremonie reikt het Franse...
Street food is een culinair genre op zich. Dat bewijzen de talloze foodtrucks die in de jaren 10 als paddenstoelen uit de grond zijn...
België barst van de populaire horecaconcepten die in een mum van tijd zijn uitgegroeid tot nationale restaurantketens. De absolute...
Lightspeed voerde onlangs een onderzoek uit bij 1.000 Belgische consumenten met vragen over hoe zij omgaan met reserveringen in de...
Het stimuleren van bezoekersaantallen en het verhogen van de winst zijn twee sleutelfactoren voor de horeca. Eén van de belangrijkste...
Fooi is een welkom gegeven in de horecasector. Het kan een mooie aanvulling zijn op het loon van medewerkers, maar tegelijk bij horecaondernemers...
Als je het vandaag over Payconiq hebt, zal het veel mensen verbazen dat het bedrijf nog maar 8 jaar bestaat. De mobile banking app...
Vraag jij je ook wel eens af welke gerechten op je menu jou het meeste geld opleveren en welke je uiteindelijk alleen maar voorraad...
Het consumptiegedrag en verwachtingspatroon van gasten blijft continu veranderen, waardoor horecaondenemers zich flexibeler moeten...
Internationale erkenning is voor vele horecaondernemers, chefs en sommeliers een doelstelling op zich. In de Benelux is het de Michelingids...
Winstmarges in de horeca zijn jammer genoeg doorgaans niet bijster hoog, terwijl de kosten die bij het runnen van een horecazaak gepaard...
Toen chef Maurice de Jaeger en gastvrouw en sommelière Deborah Hellburg bijna per toeval voorbij het historische Kasteel Hanet op...
Mobiel betalen is niet meer weg te denken in de horeca; het biedt restaurants, personeel en gasten overal ter wereld vele voordelen....
Het restaurant abonnement is ontstaan in de Verenigde Staten, maar heeft intussen ook (permanent?) voet aan Europese wal gezet. Steeds...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.