Hoewel steeds meer consumenten vanwege het gemak online winkelen, zijn fysieke winkels nog steeds verantwoordelijk voor het merendeel...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.
Uitgelicht artikel
BAVET heeft geen introductie nodig. Op minder dan acht jaar is het razend populaire spaghetticoncept uitgegroeid tot een waar spaghetticoncern....
Meest gelezen
Nieuwe horecatechnologieën, TikTok-trends die elkaar in rap tempo afwisselen, wispelturig consumentengedrag: horeca trends lijken...
Btw is een gevoelig gegeven in de horeca en valt niet perse onder de meest favoriete gespreksonderwerpen van horecaondernemers. Niet...
Kleine ondernemingen vormen de ruggengraat van de economie: eind 2023 telde België ruim 1,2 miljoen zelfstandigen en ruim 227,000...
Wanneer vraag je als ondernemer een zakelijk voorschot (ook wel Merchant Cash Advance, of “MCA”) aan, en hoe doe je dat? Eén van...
Recente artikelen
We weten allemaal dat de eerste indruk belangrijk is en dat deze, als het op de detailhandel aankomt, het verschil kan betekenen tussen...
De lente is al in volle gang en de zomer laat niet meer lang op zich wachten. Pre-COVID was deze periode het meest lucratieve seizoen:...
Stel u voor: uw restaurant mag weer een onbeperkt aantal gasten ontvangen en u krijgt onverwachts een grote stroom gasten binnen.Geweldig...
Zichtbaarheid is altijd al een belangrijke bepalende factor geweest voor zakelijk succes. In een omnichannelwereld, waar de concurrentie...
Als horeca-ondernemer bent u blij met goed personeel, maar minder blij met de tijdrovende personeelsadministratie die erbij komt kijken....
Eindelijk is het zover! Na maandenlang opgestapelde stoelen en opgerolde luifels, mogen vanaf 8 mei de terrassen weer open! Menig horeca-ondernemer...
Het maken van productvideo’s van hoge kwaliteit voor uw webshop kan best spannend zijn als u dat nog nooit gedaan heeft. De apparatuur...
Of u nu net bent begonnen met uw webwinkel of al een tijdje meedraait, de logistieke afhandeling van webshoporders is vaak een tijdrovend...
U kent het wel: special edition voetbalshirtjes, telefoonhoesjes met foto’s van celebrities en programmaboekjes van musicals. Fans...
Er staat ons een nieuw tijdperk te wachten, waarbij de horeca customer journey compleet anders is dan pre-COVID. Als horeca-ondernemer...
Als digitale ondernemer moet u zorgen dat uw website voldoende bezoekers trekt. Maar hoe zorgt u ervoor dat die bezoekers veranderen...
Retailers die kiezen voor online verkopen of een combinatie van online en offline verkopen zien een sterke groei in hun omzet. Heeft...
Zou het niet ideaal zijn als uw restaurant in beeld komt op het moment dat potentiële gasten op zoek gaan naar een restaurant om eten...
Nu het retaillandschap sterk verandert moet u als retailer op zoek naar slimme manieren om u aan te passen. Die oplossingen moeten...
Het is zover, je gaat je eigen horecazaak beginnen. En dat kost geld. Hopen geld. De opstartkosten van een restaurant zijn breed en...
Het inslaan van voorraad is een belangrijk onderdeel van iedere goedlopende webshop. Er komt meer bij kijken dan alleen het inkopen...
Het is een uitdagende tijd voor de hospitality. Ook al helpt bezorgen en afhalen restaurants om te blijven bestaan, ze kunnen niet...
De lockdown duurt voort, maar – mede dankzij het vaccin – lijkt het einde in zicht. In de vorige Lightspeed horeca enquête blikten...
Wilt u een nieuwe webshop starten? Dan is één van de eerste beslissingen die u moet nemen welke domeinnaam u wilt vastleggen. Een...
Als horecaondernemer wilt u voortdurend op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de sector, nieuwe trends ontdekken en netwerken...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.