Voor veel webshops zijn de feestdagen de meest winstgevende periode van het jaar. Winkels beginnen bovendien steeds vroeger met aanbiedingen...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.
Uitgelicht artikel
BAVET heeft geen introductie nodig. Op minder dan acht jaar is het razend populaire spaghetticoncept uitgegroeid tot een waar spaghetticoncern....
Meest gelezen
Nieuwe horecatechnologieën, TikTok-trends die elkaar in rap tempo afwisselen, wispelturig consumentengedrag: horeca trends lijken...
Btw is een gevoelig gegeven in de horeca en valt niet perse onder de meest favoriete gespreksonderwerpen van horecaondernemers. Niet...
Kleine ondernemingen vormen de ruggengraat van de economie: eind 2023 telde België ruim 1,2 miljoen zelfstandigen en ruim 227,000...
Wanneer vraag je als ondernemer een zakelijk voorschot (ook wel Merchant Cash Advance, of “MCA”) aan, en hoe doe je dat? Eén van...
Recente artikelen
Krijg jij ook spontaan tegenzin als je denkt aan inventariseren? Veel winkeliers stellen de stocktelling liever uit. Waarom? Omdat...
Na september gaat het snel: de blaadjes vallen van de bomen, de Black Friday-gekte breekt uit, november vliegt voorbij, en staan ze...
Tom Sas is een horeca fenomeen. Over een carrière van 25 jaar klom hij als twintiger op van zaalverantwoordelijke in La Rocca naar...
Social media marketing is ideaal om jouw webshop en merk te promoten, je klanten bij je merk te betrekken en brand loyalty te creëren....
Het vinden, huren of kopen van een ruimte voor je restaurant of horecapand zonder plan is alsof je de Makro binnenloopt zonder boodschappenlijstje....
Vandaag zijn er evenveel barista’s als koffiebars. Maar wat is een barista eigenlijk? Voordat je er één aanneemt, moet je weten...
De Frequently Asked Questions (FAQ-pagina): is het een onmisbare vraagbaak of een verplicht nummer? In welke sector je ook actief...
Het toverwoord om je klanten over te halen? Korting natuurlijk! Ben je op zoek naar nieuwe klanten, of wil je graag dat jouw klanten...
Bevoorradingsketen en supply chain zijn misschien niet de meest sexy termen die bij het beheren en runnen van een restaurant komen...
De infrastructuur voor fietsers wordt er steeds beter op. Steden evolueren steeds meer richting duurzamer verkeer en transport, en...
Aandacht besteden aan het ontwerp van je menukaart is belangrijker dan je denkt. Een inspirerende menukaart maken kan jouw restaurant...
Makkelijker gezegd dan gedaan, natuurlijk, net zoals het kiezen van een naam voor een kindje dat nog geboren moet worden: soms duurt...
Je webshop is naast je online visitekaartje ook dé manier om als retailer – naast je fysieke winkel – extra inkomsten te genereren....
Heb jij een webshop? KPI’s zijn onmisbaar voor ecommerce. Het stellen van doelen en het meten van je resultaten kan een wereld van...
Wil jij je winkelverkopen een boost geven? Dan is het een goed idee om actief op zoek te gaan naar positieve online reviews. Dit geldt...
Als ondernemer weet je dat een gezonde cashflow – niet alleen van contant, maar vandaag vooral van digitaal geld – de sleutel is...
Ben jij van plan om een webshop te starten en wil je met dropshipping beginnen? Lees dan verder. Dropshipping betekent dat je een webshop...
Voorraadbeheer is in de horeca een term die jammer genoeg te weinig wordt gebruikt. Veel horeca-ondernemers zijn zich er niet van bewust...
In de hotelindustrie zijn de termen PMS en POS vrij bekend. Een hotel PMS of property management system is een geavanceerde, online...
De horeca draait om de gasten. Restaurants zijn zeer afhankelijk van interacties met gasten en het bieden van een unieke en consequente...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.