Werken in de bediening bij een restaurant is niet makkelijk. Goede bediening moet een meester zijn in multitasken, met iedereen een...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Restaurant
Een horecazaak overnemen komt vaker voor dan er helemaal van nul één opstarten – en dat is niet toevallig. Veel ondernemers kiezen...
Of je nu een nieuwe horecazaak begint of je bestaande onderneming wilt uitbreiden: investeren in de juiste horeca-apparatuur is een...
Of je nu droomt van je eerste horecazaak of al een bestaande onderneming runt: de financiële kant van horeca blijft een uitdaging....
We vallen met de deur in huis: wil jij graag een koffiebar openen, maar weet je niet goed waar te beginnen en wat je precies nodig...
Een succesvol restaurant runnen draait niet alleen om volle tafels en enthousiaste gasten. Achter de schermen speelt de horeca kostprijs...
Wat hebben 18 bowlingbanen, tien pooltafels, zes karaokeruimtes, twee shuffleboards, vier dartborden en een stevige 40 arcadegames...
De laatste jaren begint ook in de horeca de grens tussen online en offline steeds meer te vervagen. Virtuele restaurants zijn een goed...
Wist je dat bijna een vijfde van al het beschikbare voedsel in de wereld wordt weggegooid door voedselverspilling bij consumenten,...
Lentekriebels? Dat betekent terrasweer! Ben jij klaar voor het openen van je horecaterras?Lees onze tips om je terras lente- en zomerklaar...
Nieuwe horecatechnologieën, TikTok-trends die elkaar in rap tempo afwisselen, wispelturig consumentengedrag: horeca trends lijken...
Of je nu één buurtrestaurant runt of meerdere horecazaken tegelijk: miscommunicatie tussen de keuken en de bediening heeft direct...
Op maandag 4 november vond de jaarlijkse bekendmaking van de Gault&Millau gids in België plaats. De 22ste editie van de gerenommeerde...
BAVET heeft geen introductie nodig. Op minder dan acht jaar is het razend populaire spaghetticoncept uitgegroeid tot een waar spaghetticoncern....
“Ja, allo” – was ook exact wat ik zei toen ik voor de eerste keer YALO binnenstapte. Het urban boutique hotel gaf in 2021 eindelijk...
Het bepalen van de prijzen op je menukaart is cruciaal voor een gezonde winstmarge, voldoende omzet en – uiteindelijk – een winstgevende...
Eén van de eerste vragen die het merendeel aan startende horecaondernemers zich vandaag stelt, is: moet ik een witte kassa aanschaffen...
Boekhouding. Voor velen een vreemd, complex en cijfermatig concept. Niet onmiddellijk iets waar de doorsnee horecaondernemer graag...
Franchisenemer worden is een interessante optie voor ondernemers die liever op de succesformule van een bestaande horecazaak springen...
Wanneer je een succesvolle en winstgevende horecazaak runt en wilt uitbreiden, kun je overwegen om franchisegever te worden. Een restaurant...
Personeelskosten zijn peperduur in de horeca, en een grote kostenpost voor elke horecazaak. Naargelang de omvang van je team kunnen...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.