Gasten verwachten tegenwoordig meer dan alleen een comfortabel bed en een schoon verblijf. Ze zoeken een unieke hotelervaring die hun...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.
Uitgelicht artikel
BAVET heeft geen introductie nodig. Op minder dan acht jaar is het razend populaire spaghetticoncept uitgegroeid tot een waar spaghetticoncern....
Meest gelezen
Nieuwe horecatechnologieën, TikTok-trends die elkaar in rap tempo afwisselen, wispelturig consumentengedrag: horeca trends lijken...
Btw is een gevoelig gegeven in de horeca en valt niet perse onder de meest favoriete gespreksonderwerpen van horecaondernemers. Niet...
Kleine ondernemingen vormen de ruggengraat van de economie: eind 2023 telde België ruim 1,2 miljoen zelfstandigen en ruim 227,000...
Wanneer vraag je als ondernemer een zakelijk voorschot (ook wel Merchant Cash Advance, of “MCA”) aan, en hoe doe je dat? Eén van...
Recente artikelen
Werken in de bediening bij een restaurant is niet makkelijk. Goede bediening moet een meester zijn in multitasken, met iedereen een...
Een horecazaak overnemen komt vaker voor dan er helemaal van nul één opstarten – en dat is niet toevallig. Veel ondernemers kiezen...
Of je nu een nieuwe horecazaak begint of je bestaande onderneming wilt uitbreiden: investeren in de juiste horeca-apparatuur is een...
Millennials stonden de afgelopen jaren volop in de schijnwerpers, maar Gen Z timmert intussen stevig aan de weg, ook als consument....
Of je nu droomt van je eerste horecazaak of al een bestaande onderneming runt: de financiële kant van horeca blijft een uitdaging....
Boekhouding. Voor velen een vreemd, complex en cijfermatig concept. Niet onmiddellijk iets waar de doorsnee horecaondernemer graag...
Of je nu een bruisend café, een stijlvolle cocktailbar of een intieme wijnbar runt: zonder de juiste barbenodigdheden loopt je zaak...
We vallen met de deur in huis: wil jij graag een koffiebar openen, maar weet je niet goed waar te beginnen en wat je precies nodig...
Een succesvol restaurant runnen draait niet alleen om volle tafels en enthousiaste gasten. Achter de schermen speelt de horeca kostprijs...
De manier waarop we betalen verandert razendsnel, en creditcards spelen daarin een hoofdrol. Waar ze vroeger vooral gezien werden als...
Wat hebben 18 bowlingbanen, tien pooltafels, zes karaokeruimtes, twee shuffleboards, vier dartborden en een stevige 40 arcadegames...
Duurzaam consumeren hoeft niet duur te zijn. De Franse ondernemer Nicholas Chabanne berekende dat als consumenten slechts €4 per...
De laatste jaren begint ook in de horeca de grens tussen online en offline steeds meer te vervagen. Virtuele restaurants zijn een goed...
Wist je dat bijna een vijfde van al het beschikbare voedsel in de wereld wordt weggegooid door voedselverspilling bij consumenten,...
Lentekriebels? Dat betekent terrasweer! Ben jij klaar voor het openen van je horecaterras?Lees onze tips om je terras lente- en zomerklaar...
Personeelstekorten. Inflatie. AI. Als je in de retailsector werkt, hebben deze onderwerpen je ongetwijfeld bezig- en misschien zelfs...
Nieuwe horecatechnologieën, TikTok-trends die elkaar in rap tempo afwisselen, wispelturig consumentengedrag: horeca trends lijken...
Kleine ondernemingen vormen de ruggengraat van de economie: eind 2023 telde België ruim 1,2 miljoen zelfstandigen en ruim 227,000...
Of je nu één buurtrestaurant runt of meerdere horecazaken tegelijk: miscommunicatie tussen de keuken en de bediening heeft direct...
Op maandag 4 november vond de jaarlijkse bekendmaking van de Gault&Millau gids in België plaats. De 22ste editie van de gerenommeerde...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.