Op maandag 3 november vond de jaarlijkse bekendmaking van de Gault&Millau gids in België plaats. De 23ste editie van de gerenommeerde...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.
Uitgelicht artikel
BAVET heeft geen introductie nodig. Op minder dan acht jaar is het razend populaire spaghetticoncept uitgegroeid tot een waar spaghetticoncern....
Meest gelezen
Nieuwe horecatechnologieën, TikTok-trends die elkaar in rap tempo afwisselen, wispelturig consumentengedrag: horeca trends lijken...
Btw is een gevoelig gegeven in de horeca en valt niet perse onder de meest favoriete gespreksonderwerpen van horecaondernemers. Niet...
Kleine ondernemingen vormen de ruggengraat van de economie: eind 2023 telde België ruim 1,2 miljoen zelfstandigen en ruim 227,000...
Wanneer vraag je als ondernemer een zakelijk voorschot (ook wel Merchant Cash Advance, of “MCA”) aan, en hoe doe je dat? Eén van...
Recente artikelen
Horeca marketing is een vak apart. Terwijl smaken, trends en technologie voortdurend veranderen, blijft één ding hetzelfde: gasten...
De herfst is begonnen en dat betekent dat Halloween eraan komt: hét moment om je gasten te verrassen met een sfeervol Halloween event....
Een uitstekende bediening en hoogstaande gerechten vormen de basis voor een onvergetelijk restaurantbezoek. Maar wat betekent dat precies?...
De horeca heeft een enorme invloed op onze planeet. Van energieverbruik en voedseltransport tot afvalstromen: elke keuze in een restaurant...
‘Amerikaanse toestanden’ of niet, Black Friday is inmiddels een traditie. Eind november gaat ook België massaal op koopjesjacht...
Een eigen café starten: voor velen klinkt het als de ultieme droom. Een gezellige plek creëren waar mensen samenkomen voor een pint,...
Maaltijdbezorging is in België al jaren in opkomst, en de trend zet door. Uit recente marktanalyses blijkt dat de vraag naar online...
Je eigen restaurant openen is voor velen een droom, maar wel één met een stevig prijskaartje. De opstartkosten van een horecazaak...
Het verkopen van je horecazaak is een belangrijke beslissing die niet alleen zakelijke, maar ook persoonlijke gevolgen heeft. Of je...
Is de opmaak en presentatie van gerechten nu echt zo belangrijk? Kort gezegd, ja. De juiste presentatie is voor veel mensen aanleiding...
Gasten verwachten tegenwoordig meer dan alleen een comfortabel bed en een schoon verblijf. Ze zoeken een unieke hotelervaring die hun...
Werken in de bediening bij een restaurant is niet makkelijk. Goede bediening moet een meester zijn in multitasken, met iedereen een...
Een horecazaak overnemen komt vaker voor dan er helemaal van nul één opstarten – en dat is niet toevallig. Veel ondernemers kiezen...
Of je nu een nieuwe horecazaak begint of je bestaande onderneming wilt uitbreiden: investeren in de juiste horeca-apparatuur is een...
Millennials stonden de afgelopen jaren volop in de schijnwerpers, maar Gen Z timmert intussen stevig aan de weg, ook als consument....
Of je nu droomt van je eerste horecazaak of al een bestaande onderneming runt: de financiële kant van horeca blijft een uitdaging....
Boekhouding. Voor velen een vreemd, complex en cijfermatig concept. Niet onmiddellijk iets waar de doorsnee horecaondernemer graag...
Of je nu een bruisend café, een stijlvolle cocktailbar of een intieme wijnbar runt: zonder de juiste barbenodigdheden loopt je zaak...
We vallen met de deur in huis: wil jij graag een koffiebar openen, maar weet je niet goed waar te beginnen en wat je precies nodig...
Een succesvol restaurant runnen draait niet alleen om volle tafels en enthousiaste gasten. Achter de schermen speelt de horeca kostprijs...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.