Onze medewerkers en klanten zijn onze eerste prioriteit. In tijden van sociale onthouding en onzekerheid is het belangrijker dan ooit...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
Tijdens COVID-19 worden ondernemers overspoeld met informatie en oplossingen die door de overheid worden aangeboden. Wat zijn de mogelijkheden?...
Sociale distantiëring is wereldwijd de realiteit. De horeca en winkeliers staan daardoor voor een ongekende uitdaging. Lightspeed...
Ondernemers zijn wereldwijd hard getroffen door het coronavirus. Nu mensen binnen moeten blijven, vraagt u zichzelf af hoe uw buurt...
Terwijl regeringen wereldwijd actie ondernemen om de impact van het Coronavirus in te dammen, worden veel horecaondernemingen geconfronteerd...
Restaurant Popular in Hotel Jam in Brussel staat bekend om zijn luchtige Napolitaanse pizza’s, romige burrata, en onverslaanbare...
De horecasector wordt geplaagd door een hoog personeelsverloop. In België ligt het personeelverloop in de horeca gemiddeld op 17,2%. Als...
Zoals iedereen, heeft u vast ook goede voornemens voor 2020. Naast persoonlijke doelen, heeft u als horecaondernemer waarschijnlijk...
Heeft u wel eens gegoogeld naar de belangrijkste keywoorden voor uw bedrijf? En kwam u erachter dat uw website niet bovenaan in de...
‘De boog kan niet altijd gespannen staan’, luidt een oud gezegde. Maar als u een gepassioneerde ondernemer bent, kan het lastig...
Begin november presenteerde Lightspeed de trailer voor het nieuwe seizoen van de mini-serie Meet The Chef. Deze serie is een ware ode...
Het is geen geheim: consumenten geven tijdens de feestdagen meer geld uit. Hoewel de kosten voor restaurants naar verwachting elk jaar...
Een professionele horecakeuken is het hart van elk restaurant. Wat daar wordt gemaakt (en hoe snel dat gebeurt) is bepalend voor de...
Afgelopen maandag – 4 november – vond de jaarlijkse Gault & Millau-ceremonie plaats ter gelegenheid van de 16e editie van de beroemde...
Lightspeed presenteert met trots het tweede seizoen van Meet The Chef : een miniserie bestaande uit vier afleveringen waarin u kennismaakt...
Opmerking: in dit artikel worden koffiezaken als voorbeeld gebruikt, maar dezelfde principes gelden voor onafhankelijke restaurants...
Millennials stonden de afgelopen jaren volop in de schijnwerpers, maar inmiddels begeven hun opvolgers, Gen Z, zich ook op de arbeidsmarkt....
Overal ter wereld schieten flexwerkplekken als paddenstoelen uit de grond. Ze bieden freelancers en start-ups de kans om buiten hun...
Is de opmaak en presentatie van gerechten nu echt zo belangrijk? Kort gezegd, ja. De juiste presentatie is voor veel mensen aanleiding...
Professionele keukens digitaliseren in snel tempo. De grote vraag is: wat is het juiste moment om te investeren in software voor de...
Elk jaar verspillen we wereldwijd 1,6 miljard ton voedsel. Deze hoeveelheid voedselverspilling kunnen we ons bijna niet inbeelden....
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.