We zitten er middenin: de tweede COVID-19 golf, deze keer met de feestdagen voor de deur. De schrik en de onwetendheid die we tijdens...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
Online maaltijden bestellen groeit al jaren sneller dan dineren in het restaurant zelf. Nu restaurants gesloten zijn vanwege de COVID-19-pandemie,...
De feestdagen komen eraan! Waar december normaliter een van de drukste periodes is voor de horeca, gooit het coronavirus dit jaar roet...
De corona-maatregelen hebben een grote impact op de horeca. Dit jaar wordt er maar liefst een omzetdaling van 30% tot 40% voor de sector...
De hotelsector heeft het afgelopen decennium meerdere make-overs ondergaan. De dagen dat u nog gewoon een HD-televisie en een minibar...
Nu we de zomer achter ons hebben gelaten en gasten niet meer van het warme zonnetje kunnen genieten wordt het tijd om uw terras winterklaar...
Werken in de bediening bij een restaurant is niet makkelijk. Goede bediening moet een meester zijn in multitasken, met iedereen een...
Corona heeft roet in het eten gegooid bij een groot aantal evenementen; ook het Amsterdam Wine Festival en FĂªte du Champagne bij de...
De horeca trends vlogen u aan het begin van het jaar om de oren, niet wetende dat we te maken zouden krijgen met een pandemie die de...
De werkdag in uw restaurant begint en eindigt altijd met twee belangrijke taken: zorgen dat uw restaurant klaar is voor een nieuwe...
Uit eten gaan is in de afgelopen maanden drastisch veranderd door COVID-19. Ondernemers krijgen nu te maken met nieuwe uitdagingen...
Bij Lightspeed denken we mee over de veranderende behoeften van onze klanten. Om u als horeca-ondernemer te helpen bij het toevoegen...
Met mobiele bestel apps kunt u de gang van zaken in uw café of restaurant veel efficiënter laten verlopen en daardoor de klantbeleving...
COVID-19 en de daaropvolgende wereldwijde beperkingen heeft onder horecaondernemers weer het debat aangewakkerd of u als restaurant...
Eten bestellen is enorm populair geworden; al voordat COVID-19 begon, was eten bezorgen en afhalen een snelgroeiend marktsegment en...
Als uw restaurant goed loopt, wilt u zich waarschijnlijk meer gaan richten op groei, omzet en volume.Voor chef-koks, restauranthouders...
Hoewel verkoop buiten de deur in de restaurantbranche nauwlettend in de gaten wordt gehouden, is het een trend die al een langere aanloop...
Vandaag bespraken Stijn Dumarey (Lightspeed) en Jeremy Van Dille (Deliverect) in onze webinar ‘De voordelen van maaltijdbezorging...
De prijzen op uw menukaart zijn van groot belang voor het succes van uw restaurant: zijn ze te hoog, dan bestelt niemand uw gerechten,...
De COVID-19 pandemie zorgt voor lege winkelstraten en horecazaken.Als tegengeluid hierop hebben een aantal restaurateurs en retailers...
Retailers en horeca-ondernemers zijn door het Coronavirus gedwongen zich aan te passen. Ondernemers hebben vaak niet de luxe om een...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.