Terugkerende klanten zijn goed voor de omzet. Terugsturende klanten? Een stuk minder. Retouren horen erbij, maar sommige klanten maken...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.
Uitgelicht artikel
BAVET heeft geen introductie nodig. Op minder dan acht jaar is het razend populaire spaghetticoncept uitgegroeid tot een waar spaghetticoncern....
Meest gelezen
Nieuwe horecatechnologieën, TikTok-trends die elkaar in rap tempo afwisselen, wispelturig consumentengedrag: horeca trends lijken...
Btw is een gevoelig gegeven in de horeca en valt niet perse onder de meest favoriete gespreksonderwerpen van horecaondernemers. Niet...
Kleine ondernemingen vormen de ruggengraat van de economie: eind 2023 telde België ruim 1,2 miljoen zelfstandigen en ruim 227,000...
Wanneer vraag je als ondernemer een zakelijk voorschot (ook wel Merchant Cash Advance, of “MCA”) aan, en hoe doe je dat? Eén van...
Recente artikelen
België barst van de populaire horecaconcepten die in een mum van tijd zijn uitgegroeid tot nationale restaurantketens. De absolute...
In de competitieve wereld van online zichtbaarheid is je Google bedrijfsprofiel (voorheen Google Mijn Bedrijf) een onmisbaar hulpmiddel...
Lightspeed voerde onlangs een onderzoek uit bij 1.000 Belgische consumenten met vragen over hoe zij omgaan met reserveringen in de...
Je wil graag een kledingwinkel starten. Of je nu een doorgewinterde zakenvrouw of – man bent, of een beginnende ontwerper: als je...
We spreken 2012, en foodie Birger Vanacker is op vakantie in de Franse Provence, waar hij een knus winkeltje binnenstapt met kruiden,...
Het stimuleren van bezoekersaantallen en het verhogen van de winst zijn twee sleutelfactoren voor de horeca. Eén van de belangrijkste...
Ga jij je bedrijf uitbreiden, of heb je extra cashflow nodig om personeel, vaste lasten of marketingcampagnes bekostigen? Dan kan bedrijfsfinanciering...
Ben jij al begonnen met het plannen van je marketingstrategie voor de feestdagen? Nu is een goed moment, want veel consumenten beginnen...
Fooi is een welkom gegeven in de horecasector. Het kan een mooie aanvulling zijn op het loon van medewerkers, maar tegelijk bij horecaondernemers...
Als je niet wil dat je klanten interesse in je bedrijf verliezen, zul je lief voor ze moeten zijn. Hieronder delen we onze beste tips...
Als je het vandaag over Payconiq hebt, zal het veel mensen verbazen dat het bedrijf nog maar 8 jaar bestaat. De mobile banking app...
Vraag jij je ook wel eens af welke gerechten op je menu jou het meeste geld opleveren en welke je uiteindelijk alleen maar voorraad...
Het consumptiegedrag en verwachtingspatroon van gasten blijft continu veranderen, waardoor horecaondenemers zich flexibeler moeten...
“Ga waar jouw klanten zijn.” Dat is het motto waar moderne retailers zich vandaag op focussen. De tijd van traditionele retail...
Internationale erkenning is voor vele horecaondernemers, chefs en sommeliers een doelstelling op zich. In de Benelux is het de Michelingids...
Met betalingsgateways kunnen ondernemers zowel ter plaatse als online betalingen accepteren, met creditcard, pin- en andere elektronische...
Winstmarges in de horeca zijn jammer genoeg doorgaans niet bijster hoog, terwijl de kosten die bij het runnen van een horecazaak gepaard...
De beste verkopers hebben eigenschappen en salesvaardigheden die andere winkelmedewerkers eenvoudigweg niet bezitten. Daarom is het...
Meer omzet behalen in je winkel, dat wil elke retailer wel. Of je nu de stijgende lijn wil voortzetten of probeert uit een omzetdal...
Toen chef Maurice de Jaeger en gastvrouw en sommelière Deborah Hellburg bijna per toeval voorbij het historische Kasteel Hanet op...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.